FUE Haartransplantatie in 1 dag

Voordelig dagtarief haartransplantatie

Speciaal dagtarief € 2500,-
Bestaande uit:
- 1000 grafts / +/- 2000 haren
- incl. gratis PRP groeifactoren t.w.v. €950,-
- excl. medische kosten á €370,- *
 

Haartransplantatie FUE methode vanaf 2000 haren kunt u nu voor een vast dagtarief laten uitvoeren. Het dagtarief is € 2500,-. Dit is inclusief geconcentreerde PRP groeifactoren (t.w.v. €950,-). Voor een plan op maat kunt u nu een kosteloze afspraak maken met Dr. Don en/of onze hairtechnicians om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.
 

Afspraak maken?


 

Haren en grafts gunstig verdelen tijdens de implantatie

Wij verdelen de haren tijdens de implantatie zo gunstig mogelijk volgens esthetisch richtlijnen en vanuit nieuwe technische inzichten. Het aantal mogelijk geïmplanteerde haren op één behandeldag hangt af van de kleur van uw haar en de dikte van de haren in het donor gebied waar de grafts/haren uitgehaald moeten worden. Wij streven ernaar om ongeveer 1000 grafts/2000 haren transplanteren in één dag, het is in sommige gevallen ook haalbaar om 1500 grafts/3000 haren op één dag te transplanteren.

Door vernieuwde inzichten en behandeltechnieken kunnen wij uw haar zo voordelig mogelijk implanteren. Deze techniek zorgt voor een optische haardichtheid. U ziet snel resultaat. Na een periode kunt u besluiten of u de haardichtheid verder wil optimaliseren door nog een nieuwe dag in te plannen.

Wij raden u aan ruim voor de ingreep te stoppen met roken, want roken vernauwt de kleine bloedvaten waardoor stoornissen in de wondgenezing op kunnen treden en het resultaat van de behandeling nadelig kan beïnvloeden. Om de nadelige invloeden van roken positief te beïnvloeden is een vitamine/mineralen infusietherapie een echte aanrader. Voor meer informatie over de infusen, verwijzen wij u graag naar onze vitamine pagina
 

* Medische kosten bij haartransplantatie
De prijzen zijn excl. €370,- medische kosten. Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.

 

button

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA