Soft laser ELT

ELT Low Level Lasertherapie

haartransplantatie

Wat is ELT Low Level Lasertherapie?

De ELT (Energizing Red Light Technology) Low Level Lasertherapie is dé manier om haarverlies als gevolg van erfelijke factoren te behandelen. De therapie stimuleert de microcirculatie, de zuurstofvoorziening en de stofwisseling. Onderzoek toont aan dat na een maand de haaruitval vermindert en na twee maanden de aangroei van nieuw haar start.

Afspraak maken?
 

Voor wie is ELT Low Level Lasertherapie?

ELT lasertherapie is geschikt voor mannen en vrouwen die hun haar verliezen door een erfelijke aandoening. Of voor mannen of vrouwen die dunner wordend haar krijgen.
 

Ins & outs van ELT Low Level Lasertherapie

Low Level Lasertherapie is een veilige behandeling omdat er een lage dosis laserlicht wordt gebruikt. De effectiviteit is aangetoond: na 16 weken neemt het aantal haren met 39% toe.
 

Voordelen van ELT Low Level Lasertherapie

ELT lasertherapie heeft geen nadelige bijwerkingen. De therapie is niet alleen pijnloos maar juist weldadig. Bovendien is de therapie relatief goedkoop in verhouding tot andere laserlight behandelingen.

Gratis consult?
 

Nadelen van ELT Low level lasertherapie

Niet elke vorm van haaruitval kan worden behandeld. Wilt u weten of u geschikt bent voor deze behandeling? Plan dan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.
 

Prijzen

ELT Energizing Red Light therapy €   37,50
Een kuur van 12 behandelingen € 410,00
   

 

button

 

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA